Over mij

Truusje Rauwerda

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij en mijn website. Ik ben Truusje Rauwerda, 30 jaar en kom uit Leeuwarden. Mijn vriend noem ik Jelm en onze honden Hermie en Moos maken onze mini familie compleet.

Wat ik het liefste doe? Urenlang in de keuken staan, lange boswandelingen maken, series verslinden, taartjes eten, tafelen in knusse restaurants en fijne reizen maken.

Over al die dingen waar ik zo blij van word blog ik graag. Wil je weten welke bestemmingen perfect zijn voor vakanties met je hond? Of wil je een lekkere cake bakken voor je visite? Of een taart op je verjaardag? Of een heerlijke salade voor bij de lunch? Op mijn blog ga je zeker inspiratie opdoen.

Ik ben daarnaast dol op fotografie en heb het liefste elke dag mijn camera in mijn handen. Al mijn recepten leg ik dan ook met liefde voor je vast. Net als al mijn reizen trouwens. Mocht je mijn fotografiestijl kunnen waarderen: ik ben te boeken als foodfotograaf en foodstyliste. Neem gerust een kijkje op mijn portfolio voor meer informatie daarover. Ook bied ik coachingsessies aan. Dus voor iedereen die graag meer wil leren over foodfotografie: ik help je graag!

Ik houd er heel erg van om geïnspireerd te worden en haal mijn ideeën overal vandaan. Pinterest, Instagram en magazines brengen mij doorlopend op nieuwe ideeën. Maar mooie etalages in de stad ook, of fijne kleurencombinaties die ik tegenkom. Kortom, het kan van alles zijn. Ik hoop dat mijn site voor jou een inspiratiebron mag zijn vol leuke ideetjes. Veel plezier!

x Truusje Rauwerda