Erop uit

De Sallandse Heuvelrug


Net zoals vorig weekend stapten Jelm, Hermie en ik ook afgelopen weekend door de bossen. Halverwege kregen we klein buitje op ons hoofd, maar eigenlijk vind ik dat tijdens zulke wandelingen stiekem helemaal niet erg. De bomen houden de meeste druppels tegen en dus vind ik het wel iets gezelligs hebben, regen in het bos. We kozen dit keer voor de Sallandse Heuvelrug. Daar waren we een paar jaar geleden ook al eens geweest. Toen liepen we een prachtige route in de buurt van Nijverdal, dit keer startten we nabij Hellendoorn. Het duurde niet lang voordat Hermie zijn pootjes van wit naar zwart veranderden, kortom het was een geslaagde tocht. 🙂 Het is daar zo mooi, zeker een autoritje waard.
Sallande HeuvelrugSallandse Heuvelrug 2Sallandse Heuvelrug 3Sallandse Heuvelrug 5Sallandse Heuvelrug 6Sallandse Heuvelrug 8Sallandse Heuvelrug 11Sallandse Heuvelrug 13Sallandse Heuvelrug 14Sallandse Heuvelrug 15
Sallandse Heuvelrug 25
Sallandse Heuvelrug 20Sallandse Heuvelrug 24
Sallandse Heuvelrug 27
Mooi is het daar hè? Wij hebben deze wandeling gedaan, maar er zijn natuurlijk nog veel meer opties in deze omgeving. De route die wij liepen gaat vlak langs Avonturenpark Hellendoorn. We konden de achtbaankarretjes horen suizen. Zo leuk. Hermie jumpte onderweg in een dikke modderpoel, hij kan het ook werkelijk nooit laten. Natuurlijk gingen we niet alleen wandelen, maar ook lunchen en appeltaart bestellen. 😉 Een perfecte zondag als je het mij vraagt.

Wat doe jij graag in je weekend? En heb je nog tip wat betreft wandelroutes/natuurgebieden voor ons? Liefst met een modderpoeltje voor Hermie, haha.
Sallandse Heuvelrug 9


Dit vind je denk ik ook leuk:

No Comments

Laat een berichtje achter