Mode

Nieuwe ontdekkingen: Samsoe en Samsoe & Selected Femme


Als ik in Leeuwarden ga winkelen kom ik eigenlijk altijd bij dezelfde winkels uit. Ik kijk even bij de H&M, Sissy-Boy, Pieces, Vero Moda en Only en dat was het wel. Er was ook een Mango in de V&D, maar die is helaas verdwenen. Daarom vind ik het erg leuk om af en toe even ergens anders te gaan shoppen. Zo kom je nog eens nieuwe kledingstukken en -merken tegen. Bovendien vond ik de inhoud van mijn kledingkast de laatste tijd wat suf geworden. Ik kocht steeds een beetje hetzelfde en was toe aan een paar verfrissende items.

Met mijn zusje belandde ik een poosje terug bij Rinsma Fashion in Gorredijk. Dat klinkt misschien niet al te spetterend, maar zeg nou zelf; Truusje Rauwerda klinkt ook niet bijster spetterend en ik ben het toch zeer zeker, haha. Ik was altijd al benieuwd naar deze winkel, want ik had gehoord dat het erg groot moest zijn en dat ze veel keuze hebben. Dat bleek inderdaad zo te zijn, wat een mega winkel! Ze hebben voor elke smaak wel wat in huis. En je kunt er heerlijke taart en smoothies krijgen. Bovendien is de winkel erg mooi en modern ingericht. Dan heb je punten gescoord bij mij!

Scandinavische hobbezak

Het leukste vind ik dat ik door deze zaak merken ben tegengekomen waar ik nog nooit van gehoord had, maar die ik verrassend leuk blijk te vinden. En dat terwijl ik normaal helemaal niet merkgericht ben op kledinggebied. Mijn oog viel direct op verschillende kledingstukken van het Scandinavische label Samsoe en Samsoe. Ik viel voor een oversized blouse-achtige jurk van linnen en katoen in een mooie blauwe kleur. Leek me heerlijk comfortabel en luchtig voor warme dagen. Mijn zusje vond het een rare hobbezak, maar de jurk bleef in mijn hoofd zitten. Helaas hing mijn maat er niet meer tussen. Later zag ik de jurk nog in de Linda staan, dus zo’n achterlijke hobbezak was het nou ook weer niet. Verder zag ik een zwarte tuinbroek van hetzelfde Scandinavische label. Een tuinbroek?! Ik had nooit verwacht dat ik daarvoor zou vallen, maar ik vond het een erg tof ding. Mijn zusje lachte me vierkant uit, maar toch bleef ook dit item me bij. Wederom hing mijn maat er niet meer tussen. Maar dat vond ik dit keer niet zo erg, want hij was nogal aan de prijs. Samsoe en Samsoe is sowieso erg duur, dus wat mij betreft is het een perfect label om even bij te koekeloeren wanneer er sale is.

picmonkey-collageVerder ontdekte ik het label Selected Femme. Dit is een iets betaalbaarder merk, wederom met een Scandinavische inslag. Ik zag een wit jurkje met stippen, weer eens wat anders dan mijn geliefde streepjes. Helaas viel het jurkje nogal klein uit en kreeg ik het onmogelijk over mijn kont heen. Ik verliet het pand uiteindelijk alleen met een (elastische!) rok van Vanilia en een spijkershortje van Levi’s.selected-femme
Toen de sale aanbrak besloot ik online toch nog even te speuren naar de items van Selected Femme en Samsoe en Samsoe. Uiteindelijk vond ik alle kledingstukken in de juiste maat met fikse korting en heb ik ze alsnog aan mijn garderobe kunnen toevoegen. Ik ben er blij mee! Zo met de herfst voor de deur ga ik bij beide labels zeker nog even rondsnuffelen of er nog wat leuks voor mij bij zit. Welke kledinglabels heb jij recent ontdekt?


Dit vind je denk ik ook leuk:

No Comments

Laat een berichtje achter