Mode

De leukste zomerschoenen van Sacha


Lang geleden heb ik een blauwe maandag bij schoenenwinkel Sacha gewerkt. Je zou misschien denken dat dit een gouden baantje was voor een schoenenliefhebber zoals ik, maar het was alles behalve dat. Ik vond het geen fijne werkplek en vond de opdringerige manier van verkopen destijds totaal niet chill. Zij vonden mij overigens ook niet chill, want mijn proeftijd werd niet verlengd, haha. Stomme zaak, was mijn conclusie en ik nam me als verontwaardigde tiener voor om er nooit meer een cent uit te geven. De laatste jaren ben ik gelukkig voor Sacha wat milder gestemd en neem ik wel af en toe weer een kijkje in hun winkels. Want, eerlijk is eerlijk; ze hebben ontzettend veel leuke schoenen. De collectie is zo uitgebreid dat er volgens mij voor iedereen wel iets bij zit. Ik heb trouwens het idee dat het assortiment met de jaren echt groter is geworden, of verbeeld ik me dat? Er is zoveel keus!

Aan het begin van het zomerseizoen had ik meerdere leuke schoenen gespot, maar aangezien ik omkom in de schoenen kocht ik geen enkel paar. Maar inmiddels is er overal sale en kon ik het niet laten om toch weer even een kijkje te nemen. Bij veel winkels is de uitverkoop niet veel soeps meer, maar bij Sacha kun je nog heel leuk slagen kan ik je vertellen. Vooral online is er nog veel keus. En echt met goede kortingen. Zo hebben ze witte leren sneakers voor amper vijftig euro en ook zijn er veel leuke vakantieschoentjes in de sale zoals deze voor twee tientjes.Vandaag deel ik mijn favoriete zomerschoenen, waaronder veel paren met korting. 🙂
Collage 2 met cijfers

  1. Mosgroene sandaaltjes. Ik heb al verschillende paren van zulk soort sandaaltjes in het zwart en beige. Ik draag ze bijna niet meer sinds we Hermie hebben, maar ik blijf het een prachtig model schoen vinden. Dit paar vind ik extra mooi vanwege de mosgroene kleur. Ook vind ik het leuk dat ze van suède zijn gemaakt. Ze waren oorspronkelijk €80,- maar je kunt ze nu voor €40,- aanschaffen. 🙂 Het model is ook in het kobaltblauw (ook mooi!) en rood verkrijgbaar. Deze paren zijn nog verder afgeprijsd en kosten nu €32,-.
  2. Vetersandalen met blokhak. Toen ik deze schoenen voor het eerst zag vond ik ze meteen al erg leuk, maar ik vermoedde ook direct dat dit geen bestsellers zouden worden. En dat is ook gebleken, want er hing eerst een prijskaartje van €90,- aan, maar inmiddels kun je ze voor slechts €36,- aan je collectie toevoegen. Ze zijn gemaakt van echt leer en ik vind de kleur op de een of andere manier heel goed bij dit model passen. Normaal grijp ik snel naar zwart, maar bij deze schoen vind ik dit nude-kleurtje wel erg leuk. Ik heb ze nog steeds niet gekocht, maar misschien ga ik dat toch maar doen. Want zeg nou zelf, €36,- is echt geen geld voor leren schoenen.
  3. Sandalen met studs. Dit paar schoenen was me in eerste instantie niet zo opgevallen, maar deze zomer heb ik dit soort exemplaren regelmatig voorbij zien komen op Instagram. Ik begon ze steeds leuker te vinden, maar de prijs (€90,-) hield me tegen. Want ik heb tenslotte helemaal geen schoenen nodig. Maar toen kwam dus de uitverkoop en werden ze steeds verder afgeprijsd. Toen ze voor €54,- in de website verschenen heb ik ze naar mijn huis geklikt. Ze zitten erg comfortabel en zoiets had ik nog niet. 😉 Ik vind ze leuk!
  4. Witte sneakers met touw. Witte sneakers zijn al een hele tijd razend populair en ik ben deze trend nog lang niet zat. Ik vind dit paar extra leuk omdat er touw om de zolen zit, waardoor deze sneakers een beetje de vibe van een espadrille krijgen. Lekker zomers! Dit zijn een van de weinige schoenen uit mijn lijstje die niet afgeprijsd zijn. Er hangt een prijskaartje van  €80,- aan, wat op zich geen rare prijs is voor sneakers van echt leer. Ik houd ze nog even in gedachten, maar het zou me niets verbazen als ze over een poosje aan mijn voeten prijken. Prima schoenen ook voor mijn dagelijkse parkrondes met Hermie.
  5. Oudroze velvet sandalen. Velvet is een grote trend op het moment. Ik vind het leuk dat deze trend ook naar schoenen wordt doorgevoerd. En ondanks dat mijn collectie behoorlijk uitgebreid is, heb ik nog geen enkel velvet paar in mijn kast staan. Ik vind het leuk dat deze sandalen zoveel gespjes hebben en ook de kleur vind ik tof. Staat heel mooi met gebruinde benen denk ik. Nou worden mijn benen helaas nooit echt bepaald bruin, maar de sandalen blijven prachtig. Ze zijn op dit moment nog niet in de sale, maar dat gaat er uiteindelijk vast weleens van komen. Want heel geschikt voor de herfst en winter zijn ze natuurlijk niet. Ze kosten op dit moment €60,-.
  6. Vetersandalen met blokhak. Daar hebben we de vetersandalen weer! In het zwart vind ik ze ook tof. Ik weet nog dat ik aan het begin van het seizoen niet goed kon kiezen. Inmiddels kosten ook de zwarte sandalen nog maar €36,-.
  7. Mosgroene suède sandalen met blokhak. Weer zo’n mooi groen kleurtje. Ik val daar echt op, op de een of andere manier. Volgens mij lopen deze sandalen ook erg lekker vanwege de brede hak. Ze zijn helaas niet meer in mijn maat verkrijgbaar, maar misschien zijn ze nog wel in jouw maat te koop. Vandaar dat ik ze toch een plaatsje heb gegeven in dit favorietenlijstje. Je kunt ze nu voor €80,- bemachtigen (in plaats van €100,-).

Sacha sandalen 5

Tip

Mocht je een paar schoenen van mijn lijstje ook tof vinden, maar is je maat uitverkocht in de webshop van Sacha? Geen nood, want dan kun je altijd nog een poging wagen bij Wehkamp! Zij verkopen ook schoenen van Sacha namelijk en niet te weinig ook. De sandalen met de studs heb ik zelf ook bij Wehkamp gekocht omdat bij Sacha mijn maat al uitverkocht was.

Zo vind ik bijvoorbeeld onderstaande schoenen ook heel tof, maar die kan ik bij Sacha op de website niet meer vinden. Bij Wehkamp hebben ze deze schoenen nog wel. 🙂
945676_eb_01
Behalve deze leuke zomerschoenen heb ik ook alweer heel veel moois voor de winter gezien. Misschien maak ik over een tijdje wel weer een lijstje met mijn favorieten, maar dan een najaarseditie. 🙂

Koop jij weleens wat bij Sacha? En welk paar schoenen uit mijn lijstje vind jij het leukste?

 

 


Dit vind je denk ik ook leuk:

No Comments

Laat een berichtje achter