Mode

Nieuwe sneakers van Footway


Iedereen die mij goed kent -en eigenlijk ook iedereen die mij slechts een beetje kent- weet dat ik dol ben op schoenen. Ik heb zelfs een periode gehad waarin ik bijna elke maand een nieuw paar kocht. Inmiddels doe ik dat niet meer, want ik heb er wat hobby’s bij gekregen waaraan ik graag mijn geld besteed. Zoals koken, bakken en de honden natuurlijk. Kortom, ik maak andere keuzes. Maar hoewel ik nu dus minder schoenen aanschaf, is de liefde voor schoenen niet bepaald verdwenen. Vooral van enkellaarsjes met een fijne hak word ik nog steeds heel erg blij. Vroeger kon je me uittekenen op zulke laarsjes, maar sinds we Hermie hebben draag ik zulke schoenen een heel stuk minder. Ik loop graag veel met de honden en dat gaat nu eenmaal niet zo lekker samen met het dragen van zilveren glitterlaarsjes, hoe leuk ik die ook vind. Je vindt ze hier trouwens.
Schoenen 1
Dus heb ik de afgelopen twee jaar heel wat kilometers afgelegd op sneakers. Adidas Stan Smith en simpele Converse All Stars zijn mijn favoriet. Maar onlangs moest ik tot mijn spijt concluderen dat mijn paren eigenlijk ‘af’ zijn. Ik ben niet iemand die snel spullen weggooit en geef er de voorkeur aan om dingen eerst proberen te fixen of een grondige schoonmaakbeurt te geven, maar mijn Stan Smiths kreeg ik inmiddels echt niet meer wit. En bij mijn All Stars was de zool los gaan laten en hoewel ik nog een poging heb gedaan met een lijmpistool om de boel te plakken, werkte dat maar voor korte duur.

Tijd voor nieuwe sneakers dus! Maar toegegeven, ik stelde de koop al een tijdje uit, omdat ik sneakers nu eenmaal niet het leukste van de hele wereld vind om mijn geld aan uit te geven. Ik was dan ook erg in mijn nopjes toen ik een tijdje terug een mailtje van Footway ontving met de vraag of ik nieuwe sneakers wilde uitkiezen. Natuurlijk wilde ik dat wel!
Collage 1
Ik ben voor zwarte lage All Stars gegaan. Beetje saai misschien, maar wel altijd goed. En verder koos ik een paar witte Stan Smiths met een donkerblauwe achterkant, want dat vind ik mooier dan de bekende groene kleur.
Schoenen 2
Collage 3
Ik vind dat zo heerlijk; mooie smetteloze schoenen. Fris, nieuw, helemaal fijn. Zodra de winter voorbij is ga ik er lekker op rondlopen. Tot die tijd ben ik te spotten op stoere biker boots die ik van Jelm heb gekregen. Had nooit gedacht dat ik zulk soort schoenen zou dragen, maar in de winter is dat echt ideaal. 🙂 Ik ben fan!

Houd jij ook zo van nieuwe schoenen?

*Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen. Ik werk alleen samen met merken en bedrijven die bij mij en mijn stijl passen. 🙂 

 

 

 


Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Comments

 • Reply
  Edith-Sofia
  12 februari 2018 at 09:25

  Wat een leuke sneakers! Ik heb al witte all stars, zwarte wil ik nog wel toevoegen aan mijn collectie!

  • Reply
   Truusje
   12 februari 2018 at 09:56

   Ja, zwart wordt wat minder snel vies. Voor het oog dan, haha. 😉

  Laat een berichtje achter