Mode

Mijn favoriete basics


* Dit is een gesponsorde post 

Mijn laatste aankoop is een gebloemde flared pants. Het laatste item wat ik paste was een broek van een zwarte stof met zilverdraad erdoorheen geweven. Ja, ik kan wel zeggen dat ik van opvallende kledingstukken houd. Maar aan de andere kant ben ik ook gek op ‘altijd-goed-items’. Het leuke daarvan is dat je er vaak lang mee kunt doen. Ze kunnen nu, maar twee jaar geleden was het ook prima en over vijf jaar loop je nog steeds niet voor gek. Bovendien combineren die basic items ook perfect met mijn meer opvallende kledingstukken. Wat naar mijn menig de ideale basics zijn? Vandaag deel ik ze met je.

Voor de meeste mensen is een goede jeans waarschijnlijk de ultieme favoriet als het op basics aankomt. Hoewel ik spijkerbroeken ook onmisbaar vind, is er toch een ander kledingstuk nóg meer favoriet bij mij. En dat is de trui! Ik draag zelden jasjes, houd niet zo van vesten, maar ben echt dol op truien. Het zit lekker en is altijd goed.
Truien collage 1 met cijfers
Met name de zwarte coltrui (1) is geliefd door mij. Ik heb er meerdere in die kleur en ook heb ik twee donkerblauwe en een diepgrijze in mijn kast liggen. Ik draag ze allemaal graag en vaak. Een zwarte trui (3) met een mooie v-hals vind ik ook een ideale basic om te hebben, net zoals een diepdonkerblauwe trui (2).

Collage witte truien met cijfers
Witte truien zijn wat mij betreft ook een must-have voor iedere garderobe. Zo’n trui laat zich met alles combineren en dat is precies wat ik er fijn aan vind. Tijdloos! Witte truien met een patroon vind ik extra leuk. Een patroon voorkomt dat je look saai wordt.

 1. Grofgebreide trui met zigzaglook
 2. Trui van chenille met kabelstructuur
 3. Winterse trui met kabels 

Collage gestreepte truien met cijfers
Maar mijn ultieme favoriet? Dat is toch echt de streepjestrui! Iedereen die mij goed kent kan mij erin uittekenen… Ik draag het liefst marineblauw met wit, lekker klassiek. Rood met wit kan ik ook waarderen. Ik heb dan ook veel gestreepte exemplaren in mijn kast liggen. En hoewel ik dus een aardige collectie heb kan ik het nooit laten om er af en toe eentje bij te kopen. Ik vind het leuk als een gestreepte trui iets extra’s heeft zoals knoopjes op de schouder of een speels detail op de rug zoals bij trui nummer 2.

  1. Trui met structuur 
  2. Trui met veterdetail 
  3. Gestreepte trui met kabelpatroon 
  4. Streepjestrui met knoopjes

Collage jassen 2
Behalve op truien ben ik ook dol op jassen. Ik heb meerdere opvallende jassen, maar het liefst draag ik een meer klassiek exemplaar. Ik houd vooral van lange jassen! Ik heb een zwarte wat langere jas, maar helaas is die van een niet al te beste kwaliteit en ziet hij er dus niet meer zo mooi uit. Ik ben zeker van plan om een vervanger in huis te halen, want lange zwarte jassen kunnen altijd. Net zoals beige en donkerblauwe jassen, ook altijd goed wat mij betreft. En tot slot vind ik een getailleerd leren jasje eveneens een ideale basic die niet in je kast mag ontbreken. Jaren geleden kocht ik er eentje en die heb ik ontelbaar vaak gedragen, gedurende praktisch elk seizoen. Maar helaas begint ook mijn leren jasje minder te worden, dus ben ik om me heen aan het kijken voor een nieuw exemplaar.

 1. Lange zwarte jas
 2. Leren jasje 
 3. Marineblauwe jas
 4. Lange beige jas

Tot zover mijn favoriete tijdloze items. Ik ben altijd vrij zuinig op mijn kleren en daardoor kan ik zulke basics meestal ook echt daadwerkelijk heel lang dragen.

Wat zijn jouw favorieten als het op basics aankomt?

* Dit is een gesponsorde post 

 

 


Dit vind je denk ik ook leuk:

No Comments

Laat een berichtje achter