Persoonlijk

1 jaar De Sandwichformule


De tijd gaat zo vlug en ik had het zo snel niet in de gaten, maar De Sandwichformule bestaat één jaar! In augustus 2016 zette ik mijn eerste blogpost online en inmiddels is het alweer september 2017, dus we kunnen zelfs over ruim een jaar spreken. Fantastisch vind ik het. Vandaar dat ik er alsnog een blogje aan wijd.

Ik startte mijn blog omdat ik zo graag een plek wilde waar ik al mijn creativiteit kwijt kon. Ik had al zo lang allemaal ideeën, maar voor mijn gevoel kon ik daar nergens mee heen. Het klinkt misschien gek, maar ik werd daar echt onrustig van. Ik was met van alles bezig, behalve met hetgeen waar ik passie voor voelde. Het leek me zo fijn om daar ruimte voor te vinden en dus hakte ik de knoop door en begon ik met werken aan De Sandwichformule. Ik heb best even de tijd genomen voor ik iets online zette, want ik was heel lang niet tevreden over mijn fotografiekunsten. En ook het kiezen van een geschikte naam vond ik lastig. En ik vind, als je iets doet, probeer het dan ook zo goed mogelijk te doen. Uiteindelijk vond ik dat het ermee door kon en zette Jelm de site voor mij online. En ruim een jaar later ben ik daar nog altijd ontzettend blij mee. Ik vind het nog steeds heerlijk om creatief bezig te zijn en voel me nog lang niet ‘leeg’. Er blijven nog steeds erg veel ideetjes in mijn hoofd opdoemen, ik denk toch gemiddeld zeker twee per dag. Ik ben dus absoluut van plan om lekker door te bloggen, want ik vind niets fijner dan ideetjes daadwerkelijk uitvoeren.
Hermie 166 Hermie 179 Hermie 170
Wat ik het allerleukste vind? Ik vind het super om foodfoto’s te maken en bezig te zijn met de styling daarvan. Wat schrijven betreft heb ik ontdekt dat ik het liefste over reizen schrijf. Blogpost’s zoals deze of deze over Sardinië bijvoorbeeld vind ik erg leuk om te tikken. Ook de blogpost met tips in Parijs vind ik leuk om te maken. Verder merk ik dat ik er ook aardigheid in heb om over films en series te bloggen.

Maar er is nog iets wat ik ontzettend tof vind aan bloggen, namelijk dat mijn recepten echt gemaakt worden! Ik vind het zo bijzonder dat er mensen zijn die in hun keukens mijn instructies lezen terwijl ze in pannen roeren, mixers laten draaien en cakes in ovens schuiven. Ik heb van tevoren over van alles en nog wat nagedacht, maar dit is nou prompt iets waar ik vooraf niet echt bij stil gestaan heb. Ik ben puur over koken en bakken gaan bloggen omdat ik het zelf zo leuk vind om daarmee bezig te zijn. Veel verder dan dat dacht ik niet. Maar inmiddels ben ik er dus wel achter gekomen dat er al heel wat recepten van De Sandwichformule daadwerkelijk gemaakt en opgegeten zijn, want ik heb veel berichtjes ontvangen waarin mensen me laten weten dat ze iets gekookt of gebakken hebben. Ontzettend leuk! Soms zelfs met een fotootje erbij, extra leuk! Ik word er iedere keer weer blij van als ik zo’n berichtje zie. En of het gerecht nou heel prachtig op de foto staat of misschien een keer iets minder, dat maakt me echt helemaal niks uit. Tof blijft het!
CollageWat ik ook heel gaaf vind zijn de reacties op mijn blogpost over mijn ervaring met honden in het vliegtuig. Meerdere hondenbezitters bleken er wat aan te hebben, hoe leuk is dat? En ook kreeg ik een comment van iemand die me bedankte voor de inspiratie voor haar kerstdiner. Zo tof dat mijn blog andere mensen blijkbaar af en toe inspireert!

Ik wil iedereen die weleens een comment of een berichtje op social media achterlaat dan ook heel erg bedanken! Super lief!

Ik hoop nog heel lang lekker door te kunnen bloggen. 🙂 Op naar verjaardag nummer twee! 🙂

Waar word jij blij van?

 


Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Comments

 • Reply
  Marian
  8 september 2017 at 22:35

  Gefeliciteerd!! En ga zo door 🙂

  • Reply
   Truusje
   8 september 2017 at 22:38

   Dankjewel!

  Laat een berichtje achter