Reizen

Plaatjes uit Parijs


We wandelden langs de Seine en natuurlijk over de Champs-Élysées. We maakten foto’s bij de Eiffeltoren en ploften neer in gezellige cafeetjes. We dwaalden verwonderd door indrukwekkende warenhuizen, stapten binnen bij bijzondere winkeltjes en aten fijne taartjes. Veel meer hoeft er wat mij betreft niet op het programma te staan om een heerlijke citytrip in Parijs te beleven. De sfeer, de gebouwen… Er is zoveel te zien. Echt een heerlijke stad om doorheen te dwalen. Ik had al tijden zin om weer eens naar de Franse hoofdstad te gaan en was dan ook blij toen we daadwerkelijk boekten. We gingen voor een hotel in hartje centrum. Hermie mocht mee en ondertussen vierden Jelm en ik alvast ons vijfjarig jubileum (vandaag zijn we precies vijf jaar bij elkaar!) We troffen het bovendien ontzettend met het weer. Natuurlijk maakte ik foto’s van dit fijne tripje. Vandaag deel ik ze op de blog!
Parijs 12
Parijs 89
Collage 6
Parijs 17
Parijs 23
Collage 1
Parijs 25
Parijs 33Parijs 34
Parijs 36
Parijs 37Parijs 38Collage 5
Parijs 47
Collage 7
Parijs 49
Parijs 52 Parijs 53 Collage 8
Parijs 56 Parijs 57 Parijs 58
Parijs 62
Parijs 66
Collage 3
Parijs 67 Parijs 68
Parijs 70
Parijs 69
Collage 9
Parijs 76Parijs 77
Parijs 83Parijs 78Parijs 79Parijs 84Parijs 85
Parijs 82
Parijs 86Collage 10Ik vind vooral de foto’s met Hermie zo leuk. Hij deed het super goed in Parijs. Hij wandelde overal dapper mee naartoe en ook zoefde hij vol vertrouwen met ons mee in de metro. Onze kleine reiziger! Ben echt trots op ons hondje. 🙂

Als ik de foto’s zie zou ik zo weer terug willen. Ik houd echt van Parijs, ik krijg er energie van. En veel inspiratie trouwens. Goedgeklede mensen, lekker eten, prachtige interieurs in horecagelegenheden… In Parijs zie je amper iets anders. Het is samen met Berlijn mijn favoriete stad. En je bent er zo, ook al zo fijn. 🙂 Begin september is echt een leuke periode om te gaan trouwens. Wij konden nog profiteren van een zomerzonnetje, maar ondertussen verkleurden de blaadjes aan de bomen ook al voorzichtig. Erg mooi!

Binnenkort zal ik nog een blogpost met wat tips delen, want Jelm en ik zijn onderweg een hoop leuke dingen tegengekomen.

Houd jij ook zo van Parijs?

 


Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Comments

 • Reply
  Rowan
  6 september 2017 at 11:07

  Wat een fijne stad is Parijs toch. Ik vind de foto’s met Hermie ook heel erg leuk, zo schattig zoals hij door Parijs rondwandelt, alsof hij niet anders gewend is. 😉

  • Reply
   Truusje
   6 september 2017 at 11:15

   Ja, leuk hè? Ik vind het altijd zo gezellig als hij mee is. 🙂

  Laat een berichtje achter