DIY Erop uit

Creative Life in beeld


Ik zou eigenlijk wat wasjes draaien en een paar taartjes bakken. En vooral een beetje uitrusten. Dat was mijn planning voor zaterdag. Maar zover kwam het niet. Ik zag ‘s ochtends op Instagram namelijk zulke mooie foto’s voorbijkomen van de beurs Creative Life in de Werkspoor Kathedraal in Utrecht. En toen stond ik in dubio. Aan de ene kant moest die stapel was hoognodig weggewerkt worden. En eigenlijk was ik ook zo moe als een hond, want ik had de nacht ervoor geen oog dichtgedaan. Maar ja, die beurs… Het zag er zo vet uit. Geknipt voor mij. Ik moest er gewoon heen, dat kon niet anders. Dus ik ging!

De locatie zag er van buiten niet al te spannend uit, maar we werden direct na de drempel zo verrast. We stapten een oude fabriekshal binnen met een prachtige lichtinval. De aankleding was zó mooi gedaan. Daar kan ik echt van genieten. Ballonnen, ananassen, flamingo’s, roze Evian kratjes, pannenkoekenplanten; zo’n beetje alles wat op dit moment hip is was daar te vinden. Zo tof en inspirerend! Er stonden veel kraampjes waar je allerlei creatieve workhops kon volgen. Aan de slag met brushletterling, illustreren met aquarel, stempels maken, een plantenhanger knopen; je kon het allemaal doen. Wil je meer weten over alle activiteiten, kijk dan even op de site. Ik heb zelf niet meegedaan aan een workshop omdat Jelm ook mee was en ik ‘t ‘m niet aan wilde doen. Maar het zag er allemaal wel echt heel leuk uit. Ook kon je gezellig shoppen en lekker wat eten bij de foodtrucks. En voor ik het vergeet, er werden taartjes verkocht. En wat voor taartjes! Ik vond ze prachtig en zou willen dat ik ze ook zo mooi kon maken. Het hele event was tot in de puntjes verzorgd en elke stand paste perfect binnen het plaatje. Top georganiseerd! Er liepen alleen maar creatieve mensen rond en dus voelde ik me er helemaal thuis.

Mijn camera hing om mijn nek en ik heb natuurlijk een aantal sfeerfoto’s gemaakt voor de blog. Kijk mee!
Creative Life 1
Creative Life 2 Creative Life 26 Collage 7 Creative Life 7
Collage 5
Creative Life 9 Creative Life 10 Collage 3 Creative Life 12 Collage 1 Creative Life 14 Collage 2 Creative Life 30
Creative Life 6
Creative Life 23
Creative Life 19
Creative Life 29 Creative Life 22 Collage 8
Creative Life 34
Creative Life 8
Creative Life 35
Natuurlijk kon ik het niet laten om wat mooie spulletjes mee naar huis te nemen. Ik kocht een pannenkoekplant bij de shop Rood en Bloem en een heel fijn handgemaakt goudkleurig kettinkje bij Jules Bean. En verder nam ik een setje notitieboekjes van Gewoon Jip mee. Voor mijn zusje scoorde ik bovendien een alvast een verjaardagscadeautje, maar die laat ik uiteraard niet op de blog zien. 😉
Aankopen
Mocht je bij het zien van al deze fijne plaatjes denken, fuck, fuck, fuck, wat heb ik gemist… Gelukkig komt er een tweede editie en kun je er volgend jaar bij zijn! Op 23, 24 en 25 maart 2018 wordt de Werkspoor Kathedraal opnieuw omgedoopt tot een creatief walhalla. En reken maar dat ik er dan ook weer bij ben!

Lijkt deze beurs jou ook leuk?


Dit vind je denk ik ook leuk:

No Comments

Laat een berichtje achter