DIY

Super simpel: polkadot vaasjes


Een tijdje geleden was ik in de weer met mijn porseleinstiften en toen ik bedacht mij dat ik ook nog een glasstift heb. Daarmee heb ik ooit eens ‘pesto’ geschreven op een glazen potje met daarin zelfgemaakte pesto, en dat was het wel. Daarna heb ik de stift nooit meer met een vinger aangeraakt, zonde natuurlijk. Je kunt zoveel leuke dingen met zo’n ding. Opeens kwam ik op het idee om wat glazen potjes te voorzien van een simpel patroontje. Leuk als vaasjes. Na mijn voorraadpotjes-project had ik nog genoeg glazen potjes over, ouwe hamsteraar die ik d’r ben. Zo gezegd, zo gedaan.Bewerkt 1

Wat moet je doen

Voor deze simpele DIY heb je bijna niets nodig, en die eenvoud maakt hem juist zo leuk. Ik koos ervoor om verschillende formaten glazen potjes te voorzien van stippeltjes in verschillende groottes per pot, voor een speels effect.

Zorg ervoor dat de potjes schoon en vetvrij zijn en leg een oude krant onder je werkplek. Bedenk welk patroon je wilt aanbrengen en ga lekker aan de slag. Laat de potjes na het tekenen goed drogen.

Bloemen

Het allerleukste is nog wel om mooie bloemen uit te kiezen om in je nieuwbakken vaasjes te zetten. Ik ging naar de bloemenwinkel bij mij om de hoek en koos een paar mooie losse bloemen uit. Ik ging voor feloranje dahlia’s en wat schattige kamille. Ik houd van oranje bloemen! De kamille is wat rustiger en brengt het geheel in balans en maakt het af.

Super eenvoudig, maar het fleurt je interieur absoluut op. En het is heerlijk om te doen, even verstand op nul en lekker terug naar je kindertijd. Ik werd er vrolijk van!Bewerkt 3Bewerkt 4Bewerkt 5Bewerkt 7Bewerkt 6

 


Dit vind je denk ik ook leuk:

No Comments

Laat een berichtje achter