Erop uit

Weekendtip | Flinke Zomer Favorieten


Heb je morgen niks op het programma staan? Verveel je je misschien een beetje? Dan heb ik een leuke tip voor je, althans voor de noorderlingen onder ons. De zomermarkt ‘Flinke Zomer Favorieten‘ bij It Flinkeboskje in Hemelum. Afgelopen winter was ik al naar een kerstmarkt volgens dit concept geweest en dat vond ik ontzettend leuk. Ik wilde de zomereditie dan ook niet missen. Vanmorgen reed ik met mijn zusje richting Hemelum en we hebben ons flink wat uurtjes heel goed vermaakt. Op de markt vind je zo’n zestig kraampjes met de leukste spulletjes. Vooral woonaccessoires en sieraden, maar er zijn ook kramen met kleding en meubeltjes. Natuurlijk kun je ook lekkere dingen eten op deze markt. Taartjes, smoothies, satรฉ, verse friet, ijsjes… Er is van alles. Je kunt er bovendien je nagels en wenkbrauwen laten doen. Mijn zusje en ik hebben gel polish laten aanbrengen door Little Diva Hair en Beauty. Zo mooi! Als het goed is blijft het minstens drie weken zitten. Ik heb in tijden niet zulke mooie nagels gehad. Word telkens blij als ik naar mijn handen kijk. ๐Ÿ™‚ Verder is er muziek en zijn er een paar workshops voor kinderen. Zelfs honden zijn welkom! Dat vind ik dan ook het leuke aan deze zomermarkt. De sfeer is heel relaxt en het concept trekt een heel gemengd publiek aan. Er komen veel mensen op af, maar het blijft ‘gezellig’ druk. Je kunt nog gewoon lekker rondkijken zonder dat je amper iets ziet wegens een mensenmassa. Het is echt heel gezellig! Ik heb mijn camera meegenomen enย maakte wat foto’s voor de blog. ๐Ÿ™‚Flinke Zomer Favorieten 6
Flinke Zomer Favorieten 27
Flinke Zomer Favorieten 7
Flinke Zomer Favorieten 16
Flinke Zomer Favorieten 8 Flinke Zomer Favorieten 9
Flinke Zomer Favorieten 10 Flinke Zomer Favorieten 14
Flinke Zomer Favorieten 29
Flinke Zomer Favorieten 15 Flinke Zomer Favorieten 17 Flinke Zomer Favorieten 20
Flinke Zomer Favorieten 18
Flinke Zomer Favorieten 21 Flinke Zomer Favorieten 22 Flinke Zomer Favorieten 23 Flinke Zomer Favorieten 24
Flinke Zomer Favorieten 28
Flinke Zomer Favorieten 11
Flinke Zomer Favorieten 25
Vergeet ook zeker geen bezoekje te brengen aan het bijzondere winkeltje dat zich op het terrein van de Flinke Farm bevindt. In de Sip en Claartje pop-up store vind je allemaal vintage items en leuke plantjes. Heel leuk om eventjes rond te snuffelen! Ik kocht er mooie lepeltjes en een prachtig bordje. Perfect voor foodfotografie. ๐Ÿ™‚ Op de markt zelf ben ik overigens ook goed geslaagd. Ik nam onder andere een vaas en meerdere sieraden mee naar huis.
Flinke Zomer Favorieten 2 Flinke Zomer Favorieten 5
Deze zomerfair is morgen (zondag 23 juli 2017) nog de gehele dag te bezoeken. Je kunt van 10.00 tot 18.00 terecht. Ik zou zeggen: gaan! ๐Ÿ™‚

Kende jij dit concept al?

Ps. Ben je benieuwd naar mijn aankopen? In deze blogpost deel ik een mini-shoplog. ๐Ÿ˜‰


Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Comments

 • Reply
  Claartje Lunter
  27 juli 2017 at 13:48

  Beste Truusje,

  Namens Arjan, Rixt en mijzelf enorm bedankt voor dit mooie stuk wat je hebt geschreven met dito foto’s. Zelf zijn we beide dagen zo druk aan het werk, dat je eigenlijk pas goed geniet van de foto’s achteraf! Leuk dat je er was en we hopen je een volgende keer te mogen ontmoeten!

  groetjes Arjan, Rixt en Claartje

  • Reply
   Truusje
   27 juli 2017 at 22:29

   Hoi! Dankjewel voor deze leuke comment. Ik kom zeker nog een keertje terug, want ik vind jullie evenementen altijd erg leuk en goed georganiseerd. ๐Ÿ™‚ Bij de volgende Flinke Favorieten ben ik er zeker weer bij!

  Laat een berichtje achter