DIY Wonen

Vrolijke bloemen + mini shoplog


Instagram vind ik veruit de leukste app die er is. Ik vind het zo leuk om allemaal creatieve mensen te volgen. Ik krijg er altijd inspiratie van. Ik volg accounts van modemeisjes, interieurstylisten, foodies, lifestylebloggers, foodstylisten en reisfanaten. Ik ontdek bijna dagelijks nieuwe toffe accounts. Onlangs stuitte ik op het kleurrijke account van Judith Slagter. Zij is bloemist en stylist. Ze maakt de prachtigste dingen! Ik zie regelmatig plaatjes voorbijkomen van schitterende trouwboeketten, maar ook deelt Judith veel vrolijke plaatjes van vazen met bloemen die in haar eigen huis staan. Alles wat ze maakt is helemaal mijn smaak. 🙂 Heel erg leuk om te zien. Mocht je ook van bloemen houden, ga haar dan zeker even volgen via Instagram.
Bloemen Judith Slagter
Bron: Instagram van Judith Slagter

Het viel me op dat ze veel met roze bloemen werkt. Het inspireerde me om ook weer eens te gaan bloemschikken. Dus fietste ik vanmorgen naar de bloemist en kocht verschillende roze bloemen. Ik besloot ze te combineren met wat witte exemplaren.Bloemen 1
Ik heb natuurlijk bij lange na niet zoveel talent als Judith, maar toch vind ik dat het best een leuk boeketje is geworden. De bloemen zette ik in mijn nieuwste vaas die ik tijdens de Flinke Zomer Favorieten markt heb gekocht. Staat leuk toch? Ik vind de vaas erg mooi en bovendien heel handig. Doordat de bovenkant niet zo breed is heb je niet ontzettend veel bloemen nodig om het een beetje leuk te laten lijken. De onderkant daarentegen is weer een stuk ruimer en opvallender, waardoor het geen saaie vaas is. Toen ik de vaas zag wist ik meteen dat ik ‘m wilde hebben. Ik vind hem zo leuk!
Bloemen 6
Bloemen 14
Bloemen 15 Bloemen 11 Boemen 4
Bloemen 16
Bloemen 13

Mini shoplog

Op de Flinke Zomer Favorieten markt kocht ik trouwens nog meer spulletjes waar ik heel blij mee ben. Nieuwsgierig? Lees dan zeker nog even verder.

De stand van de Toffe Toko was bijna niet te missen. Met een mintkleurige minicaravan crossen zij door het land en bieden ze werk van Nederlandse kunstenaars en designers aan. Mijn oog viel op een blauw met wit handgemaakt bordje. Lijkt me heel erg leuk om te gebruiken voor foodfotografie. Mooi is het hè? Het is van het label Piece of Clay en is gemaakt door Nathalie Hildesheim. Ze heeft ook een shop op Etsy. Ze biedt op dit moment niet zo veel items aan, maar als je haar werk tof vindt kun je haar shop natuurlijk altijd even de gaten houden.
Bordje 1
In de pop-up store Sip en Clara kocht ik ook een heel tof bordje. Oeroud, maar erg mooi. Leuk om sieraden op te leggen. Maar misschien dat je dit toffe bordje ook nog weleens op een foodfoto voorbij ziet komen. Verder kocht ik bij Sip en Clara wat vintage witte lepeltjes voor fotofotografie.
Vintage bordje 2
Ook kocht ik op de markt nog wat vrolijke armbandjes. Waar ze van zijn weet ik eerlijk gezegd niet meer.
Armbandjes 1
Maar waar ik nog het meest enthousiast over ben zijn de ringen van het label Ringkeldekingkel. Dit label wordt gerund door een hele creatieve Friese vrouw. Ze werkt met knopen en verwerkt die in ringen, oorbellen en kettinkjes. Dat doet ze heel kunstig. Ze maakt van elk sieraad vaak maar enkele stuks en waardoor het heel uniek blijft. Ik vind vooral de ringen die ze maakt heel erg tof. Ik kon dan ook niet kiezen en kocht er daarom drie. Heel duur zijn ze gelukkig niet, want ze kosten €18,50 per stuk. Dat vind ik dan ook stiekem het enige jammere eraan. Ik had liever gehad dat ze van een echt zilveren laagje waren voorzien, want zo kun je er veel langer plezier van hebben. Dan wordt het wat duurder natuurlijk, maar dat zou ik persoonlijk zeker wel voor zulke mooie ringen over hebben. Het gouden ringetje dat je ook op de foto’s ziet had ik overigens al. Deze is van Charlotte Wooning.
Ringen Rinkeldekinkel 4 Ringen Rinkeldekinkel 6 Ringen Rinkeldekinkel 8 Ringen Rinkeldekinkel Ringen Rinkeldekinkel 10
Ringen Rinkeldekinkel 11Ringen Rinkeldekinkel 12
Tot zover deze mini shoplog. Wat vind jij van mijn items? Leuke labels zijn het hè? Wat zijn sommige mensen toch creatief, heerlijk vind ik dat. En wat vinden jullie van mijn bloemen?


Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Comments

 • Reply
  Rowan
  25 juli 2017 at 10:07

  Wat heb je een leuke spulletjes gescoord zeg! En ik vind je bloemen ook erg mooi, staat zo gezellig!

  • Reply
   Truusje
   25 juli 2017 at 10:19

   Dankjewel! 🙂

  Laat een berichtje achter