Mode

Mini zomershoplog + inspirerende blogger


Ik heb deze zomer nog helemaal geen enkel kledingstuk gekocht (op een tweedehands item van United Wardrobe na) en eigenlijk vind ik dat wel goed van mezelf. Ik volg sinds een tijdje blogger Sara en ik moet zeggen dat ik haar erg inspirerend vind. Ze schrijft op haar blog over duurzame (modieuze!) kleding, keuzes en haar zoektocht naar de juiste balans. Fast fashion is volgens haar niet de sleutel tot geluk. Ze wil laten zien dat duurzame kleding helemaal niet suf of oubollig hoeft te zijn, maar koopt af en toe ook nog weleens wat bij een ‘gewone’ modeketen. Ze is heel eerlijk en brengt haar boodschap op een prettige manier. Heel tof.

Nu moet ik toegeven dat ik tot op heden nog niet heel erg thuis ben in het duurzaam shoppen, maar ik kan wel zeggen dat ik de laatste tijd minder snel iets koop. Ook één van de onderwerpen waar Sara graag over schrijft. Wat minder kleding kopen is ook al een stap in de goede richting.

Maar toen de sale aanbrak kon ik het toch niet laten om een paar items in te slaan. Vroeger had ik waarschijnlijk veel meer gekocht, maar nu liet ik het bij drie kledingstukken. Benieuwd naar mijn aankopen? Scroll dan verder voor een mini zomershoplog.

1. Deze donkerrode tuinbroek van Bershka trok gelijk al mijn aandacht toen ik hem voor het eerst op de website zag verschijnen. Hij bleef in mijn hoofd zitten en toen de uitverkoop losbarstte kon ik het niet laten om te checken of mijn maat er nog was. Dat bleek het geval te zijn en dus bestelde ik hem. Ik heb ‘m vandaag binnengekregen en moet zeggen dat ik ‘m in het echt ook heel leuk vind. Omdat ik aan de lange kant ben valt hij wel een beetje kort bij de pijpen. Ik ga er nog eventjes over nadenken, maar ik denk dat ik hem wel ga houden. Vind je deze tuinbroek ook leuk? De rode variant is inmiddels uitverkocht, maar hij is er nog wel in het geel. Je vindt hem hier.

2. Deze okergele jurk van Mango had ik al langer op het oog, maar ik vond vijftig euro wel wat veel. Toen hij later voor 30 euro op de website prijkte ben ik overstag gegaan. Ik vind de kleur heel mooi en viel bovendien voor het detail met de ring. De jurk past gelukkig ook heel goed, dus deze houd ik sowieso.

3. Dit gestippelde pakje van Bershka kon ik ook niet laten liggen. Stippeltjes zie je erg veel op het moment en ik had nog niets met deze print in mijn kast hangen. Tijdloos wat mij betreft, dus hier kan ik hopelijk lang plezier van hebben. Voor de tropische temperaturen van komende week is dit pakje in ieder geval perfect.

Tot zover mijn mini zomershoplog. 🙂 Heb jij nog iets leuks uit de uitverkoop weten te scoren?

En kende jij de blog van Sara al? Ik zou er zeker eens een kijkje nemen of haar op Instagram volgen. Wie weet inspireert ze jou ook. 🙂

 

 


Dit vind je denk ik ook leuk:

No Comments

Laat een berichtje achter