Mode

Vakantiemode | Geluk is een jurk


Als ik op vakantie ga sleep ik meestal van alles mee. Vooral kleding. Veel topjes en natuurlijk ook meerdere shortjes. Want niet elke shortje komt goed tot zijn recht bij elke top, vind ik dan. Gevolg? Een mega zware koffer en ik draag de helft niet. Afgelopen vakantie heb ik het anders aangepakt. Ik droeg bijna alle dagen hetzelfde tenue: een jurkje. Wel elke dag een andere dan hè? Vlak voor mijn vakantie schafte ik twee comfortabele exemplaren aan, de andere twee had ik al in huis. Ideaal. Je hoeft niets te combineren en het zit heerlijk luchtig. Dat ik daar niet eerder op gekomen ben…

Mijn favorieten

Vandaag laat ik zien welke jurkjes ik aanhad. Ik heb ze onlangs gekocht en zijn dus nog (vrij) goed verkrijgbaar. Mocht je binnenkort nog op vakantie gaan, dan kan ik je zeker aanraden om ze ook te bestellen.
collage-jurkjes

  1. Jurkje nummer 1 kocht ik vlak voor vertrek bij Pieces voor €34,95. Hij is gemaakt van viscose en zit lekker luchtig. Hij is ook in het groen te koop. Helaas was de groene jurk in de winkel niet meer in mijn maat verkrijgbaar. Ik heb hem inmiddels via de website besteld, want ik vind hem in het groen ook erg leuk.
  2. Jurkje nummer 2 zag ik eens op Instragram voorbijkomen en toen moest ik er even aan wennen. Het wijdvallende model, het rijgdetail, de kleur… Ik had zoiets nog niet in mijn kast hangen. Maar hoe langer ik ernaar keek, hoe leuker ik hem begon te vinden. Ik bestelde hem via de Mango Oulet. Hij was daar nog flink afgeprijsd ook. Sowieso vind ik de Mango Outlet een aanrader voor iedereen die nog een goedkoop jurkje zoekt. Er staan er zoveel jurken op!
  3. Jurkje nummer 3 zag ik bij iemand op straat en ik vond hem direct leuk. Hij zit heel lekker soepel en is gemaakt van viscose en elastaan. Ik kocht hem bij Pieces voor €34,95.
  4. Over dit jurkje van Samsoe en Samsoe heb ik al eerder geschreven. Hij is gemaakt van een mix van linnen en katoen en zit lekker ruimvallend. Heerlijk voor op vakantie. Hij is inmiddels niet meer overal verkrijgbaar, maar bij Zalando kun je hem nog bestellen (met veertig procent korting!)

Welke jurk vind jij het leukste?

 


Dit vind je denk ik ook leuk:

No Comments

Laat een berichtje achter