Wonen

Absolute aanrader: Loods 5


Gisteren had ik een ontzettend leuke dag, want ik struinde lekker de hele dag rond op één van mijn favoriete plekken: Loods 5. Een geweldige winkel vind ik dat. Ze hebben er werkelijk alles voor in huis. Servies, meubels, kussen, keukenspullen… Alles wat ik leuk en mooi vind, is daar onder één dak verenigd. Fantastisch dus. Ik ging samen met mijn zusje op pad, want zij gaat deze herfst haar eigen huis betrekken en ik ga graag mee voor advies.

Zes redenen waarom Loods 5 een goed idee is

Loods 5 heeft drie filialen in Nederland. Er zijn winkels in Sliedrecht, Amfersfoort en Zaandam. Wij bezochten het filiaal in de laatstgenoemde stad. Ikzelf was al twee keer eerder in deze fijne winkel geweest en ook deze keer viel het me niet tegen. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om er ook eens een kijkje te gaan nemen. Waarom? Ik geef je zes redenen plus een lading sfeerfoto’s.

1. Ze hebben er werkelijk alles, het is zo groooooot! Dat grote vloeroppervlak is voor sommige mensen misschien een nadeel, omdat je door de bomen het bos niet meer dreigt te zien, maar ik vind het juist heerlijk. Bovendien werkt Loods 5 met overzichtelijke routes, waardoor je niet verdwaalt. Mijn strategie? Loop alles twee keer langs. De eerste keer kun je rustig kijken wat je leuk vindt en als je na een tweede keer langslopen nog steeds dat ene mooie vaasje eruit weet te pikken, dan zeg ik; meenemen die handel.

Loods 5 4Bank
Mijn vriend en ik hebben er destijds onze bank gekocht en daar zijn we nog steeds elke dag heel erg blij mee. Ik heb even goed rondgekeken op de bankenafdeling en ja, onze bank is nog steeds te koop!

2. Ze hebben er prachtige accessoires. Kaarsen in iedere denkbare kleur, mooie vaasjes, dienbladen, kleden, keramiek van Pols Potten, wat je ook zoekt; ze hebben het. Zelfs de kussens vind ik er mooi. In de meeste winkels vind ik de kussens ogen als goedkope vodden, maar ik moet zeggen; bij Loods 5 vind ik dat niet. Ik heb echt mooie exemplaren gezien die ik zo op mijn bank had willen leggen. Ook verkopen ze hele toffe kaarten, die zich super goed lenen voor een mooi lijstje. Leuk voor aan de muur!

KaartenAccessoiresAccessoires 4CactusKussensVaasjesAccessoires 3Accessoires 5
3. Ze hebben er onwijs leuk servies. Ik ben een echte liefhebber, dus ik heb me goed vermaakt tussen alle mooie kommetjes, bordjes, kopjes en bekers. Vooral de nieuwste designs van Tokyo Design Studio vind ik erg mooi.

Servies 1Servies 2Servies 3Servies 4Servies 5Servies 6
4. Loods 5 verkoopt een ruim aanbod van het merk Zuiver. Ik ben dol op dat label. Zuiver is een Nederlands merk, waarvan wij meerdere meubels in huis hebben staan. Een strak wit kastje, twee koperkleurige tafeltjes en drie salontafeltjes met een marmeren blad. De kwaliteit is erg goed en ik ben er nog steeds heel blij mee. Kortom, een fijn merk.

ZuiverZuiver tafeltje en lampZuiver kastje
5. Door de hele winkel heen zijn ontzettend veel leuke hoekjes gecreëerd. Een bezoekje aan Loods 5 staat daardoor garant voor een flinke dosis inspiratie. Het is dat ik erg blij ben met mijn huidige interieur, anders had waarschijnlijk acuut zin gekregen om alles uit mijn huis te gooien en opnieuw te beginnen. Ik doe tijdens zo’n dagje zoveel ideeën op. Dat alleen is al ontzettend leuk.

Loods 5Loods 5 3Loods 5 2
6. In Loods 5 vind je een erg fijn restaurant. Het is uiteraard mooi ingericht, dat kon niet missen en je kunt er lekker uitpuffen. Ik bestelde er een tosti met kaas, chorizo en rode ui. Verrassend lekker, ook een aanrader dus.RestaurantTostiRestaurant 2
Natuurlijk kwam ik aan het einde van de dag thuis met de ‘nodige’ aankopen. Waar ik het allemaal ga stallen weet ik nog niet, maar blij ben ik er sowieso mee! Ben je na deze blogpost ook nieuwsgierig geraakt naar deze winkel? Ga er dan snel een middagje heen en vergeet je portemonnee niet. Die ga je nodig hebben.


Dit vind je denk ik ook leuk:

No Comments

Laat een berichtje achter