Mode

Shoplog | Nieuwe sieraden


Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik van schoenen houd. Behalve schoenen heb ik ook een voorliefde voor kleding, met name jassen. Maar daarnaast heb ik nóg een liefde: sieraden. Vooral oorbellen. Grote ringen zijn mijn favoriet. Die draag ik al jaren en ik verwacht dat je me over twintig jaar nog steeds tegenkomt met ringen in mijn oren. Ik zag een hele tijd geleden een oud filmpje terug en daarop zag ik mezelf als veertienjarige al rondlopen met enorme hoepels, haha. Ik was zelf bijna vergeten dat ik zulke oorbellen toen ook al droeg, maar het was zo leuk om terug te zien. Ik ben blijkbaar op sieradengebied nogal stijlvast. 😉 Helaas kan ik de laatste jaren niet meer zo goed tegen nikkel in mijn oren en moeten al mijn oorbellen dus van echt goud of zilver zijn, of nikkelvrij. Dat maakt het shoppen soms wel iets lastiger, maar ik moet zeggen dat ik daar de laatste tijd geen moeite mee heb gehad. Integendeel zelfs, want ik heb de afgelopen maanden meerder items aan mijn collectie weten toe te voegen. Ik zag zoveel leuke dingen! Niet alleen oorbellen, maar ook wat kettinkjes en een ring. Vandaag deel ik mijn nieuwste aanwinsten op de blog. 😉

Studio MHL

Kettinkje Studio MHL 1
Ik houd van fijne kettinkjes. Ik had ooit een echt gouden kettinkje dat hierop leek, maar helaas heeft deze Hermie’s puppytijd niet overleefd. Hermie lag tijdens het televisie kijken vaak bovenop mij en sabbelde dan vredig aan mijn kettinkje. Ik vond dat wel schattig en liet hem begaan. Wist ik veel dat het hartje hol was van binnen en totaal indeukte door het gevreet van die hond. Heb er spijtig genoeg afstand van moeten doen. Ik was dus toe aan een nieuw exemplaar. Dit schattige kettinkje is van Studio MHL, een label uit Amsterdam. Ik kocht het bij Concept Store Johan Hemrica in Leeuwarden. Super leuke winkel trouwens! En doordat deze winkel binnenkort gaat verhuizen geven ze momenteel 25% korting op alle accessoires. Dit kettinkje was dan ook niet mijn enige aanschaf bij deze winkel. 😉

Club Manhattan

Oorbellen Club Manhattan
Deze gave oorbellen komen eveneens bij Concept Store Johan Hemrica vandaan. Ze zijn van het merk Club Manhattan. Ik had al eerder eens oorbellen van dit merk gekocht in Amsterdam. De verkoopster in Amsterdam vertelde mij dat deze sieraden nikkelvrij zijn en volgens mij klopt dat. Ik heb in ieder geval nergens last van wanneer ik ze draag. Deze blaadjes-oorbellen zijn lekker groot en opvallend en daar houd ik van. Wel zijn ze vrij zwaar om te dragen vind ik.

Treasure Rookie

Lang kettinkje 2
Dit kettinkje is wat langer dan de kettinkjes die ik normaal draag. Het leek me wel tof om deze te dragen bij een zwart coltruitje, zodat hij extra in het oog springt. Hij is van het merk Treasure Rookie. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik kwam dit merk tegen bij Concept Store Johan Hemrica.

Bauer Basics

Bauer Basic 1
Deze oorbellen zag ik hangen in sieradenwinkeltje Beauty’s in Leeuwarden. Ik werd er meteen verliefd op. Ik houd van zwart-wit en ook het model vind ik leuk. Ze zijn bovendien nikkelvrij. Toch kocht ik ze niet direct, want ze bleken €69,95 te kosten en dat vond ik vrij veel voor oorbellen met een plastic look. Ze zijn overigens niet van plastic, want de verkoopster wist me te vertellen dat ze gemaakt zijn buffelhoorn. Waarschijnlijk zit ‘m daar de prijs ook in. Toch bleven de oorbellen in mijn gedachten en op een dag besloot ik ze alsnog te kopen. Helaas bleken ze er niet meer te zijn en waren ze naar het filiaal in Groningen gegaan. Gelukkig was de mevrouw van de winkel zo vriendelijk om ze voor mij naar Leeuwarden te laten komen. Later bleek één van de achterknopjes niet goed te zijn en werden er nieuwe voor me geregeld. Fijne service! De oorbellen zijn van het merk Bauer Basics. Ik vind die naam persoonlijk totaal niet bij sieraden passen, maar afijn.

Eva Schreuder

Ring Charlotte Scheurder 2
Ring Charlotte Scheurder 3
Ring Charlotte Schreuder 1
Ik heb jarenlang twee ringen om mijn vingers gehad, maar die waren op het laatst echt niet mooi meer. Ik was altijd wel op zoek naar een nieuw exemplaar, maar ik liep er maar niet tegenaan. Ik heb Jelm heel vaak aangemoedigd om een ring voor me te kopen, haha, maar dat heeft ‘ie tot op heden niet gedaan. Toen ik deze ring van Eva Schreuder tegenkwam was ik dan ook heel blij. De ring is van zilver en is verguld met 14 karaats goud. Ik vind ‘m zo mooi! Ik was alleen bang dat ‘ie me niet zou passen, want hij leek me nogal klein. En er was nog maar één exemplaar. Vertwijfeld schoof ik ‘m om mijn vinger. Maar hij bleek perfect te passen! Zo fijn, heb ik eindelijk weer een mooie, maar subtiele ring. 🙂 Ook dit item kocht ik trouwens bij Concept Store Johan Hemrica.

Jules Bean

 

Kettinkje Jules Bean 3
Kettinkje Jules Bean 8
Dit superleuke kettinkje is van het label Jules Bean. Ik vind het vlindertje eraan zo schattig! Ik kocht ‘m op de beurs Creative Life. Toen ik klaar was met het fotograferen realiseerde ik me dat dit vlinderkettinkje al eens eerder voorbij is gekomen op de blog. Maar ach, mocht je dat gemist hebben, hier is ‘ie nog een keer. Want hij blijft leuk!

Statement ketting

 

Ketting 1
Deze ketting is weer heel anders van stijl dan de voorgaande kettinkjes. Veel grover en opvallender. En toch vind ik ook dit model leuk. Het is weer eens heel wat anders. Met wat voor soort top ik ‘m ga combineren weet ik nog niet, ik moet nog even proberen waar hij het beste bij staat. Van welk label hij is kan ik helaas niet vertellen. Ik kocht ‘m bij Concept Store Johan Hemrica. Er hing geen kaartje aan en ik ben het vergeten te vragen.

Tot zover mijn nieuwe aanwinsten. Voorlopig mag ik even een nieuwe sieraden meer kopen van mezelf, want ik heb inmiddels meer dan genoeg. Toch heb ik alweer genoeg moois gespot toen ik even op de websites zat te gluren van de verschillende labels die in deze blogpost voorbijkomen. Zoals bijvoorbeeld deze oorbellen van Club Manhattan. Die zou ik zo in mijn oren willen hangen. 😉

Ben jij ook zo gek op sieraden? Als je nog leuke labels kent, laat het me zeker even weten. 🙂


Dit vind je denk ik ook leuk:

No Comments

Laat een berichtje achter