Koken

Aan het Paasontbijt met Arla


Ik doe weer mee met een blog-insiders-actie! Een tijdje terug was ik met de chocolade van Nestlé aan de gang, deze keer heb ik een pakket vol lactosevrije zuivel van Arla ontvangen. Nu ben ik gelukkig niet lactose-intolerant maar ik was wel heel benieuwd naar de smaak van lactosevrije zuivel. Zou het heel erg anders proeven dan de zuivel die ik als zuivel-lover dagelijks eet? Ook bij deze actie horen weer opdrachten, dus dat was bovendien een reden voor mij om weer mee te doen. Ik houd namelijk wel van een creatieve uitdaging.

Voor één van de opdrachten moest je een foto van je paastafel delen met Arla producten. Daar ben ik vanmorgen mee bezig geweest. Lekker een beetje prutsen met de styling, net wat voor mij. En natuurlijk ging ik ook aan de slag met de producten van Arla. Ik gebruikte de lactosevrije halfvolle yoghurt uit het pakket en maakte daar een lekkere smoothie mee. Ook zette ik schaaltjes met lactosevrije vanilleyoghurt neer met verse frambozen. Of lactosevrije zuivelproducten anders smaken dan de gewone zuivelproducten die ik gewend ben? Op die vraag heb ik sinds vanmorgen ‘t antwoord ontdekt; ik proef geen verschil. De yoghurt smaakt precies zoals gewone yoghurt en ook bij de vanilleyoghurt kon ik niets anders ontdekken. ‘t Smaakt beide lekker. Dus ook als je lactose-intolerant bent kun je nog gewoon volop genieten van zuivel.
Paastafel 2
Paastafel 7

Smoothie voor iedereen

Een smoothie vind ik een perfect drankje voor bij de Paastafel. Feestelijk en bovendien hartstikke lekker. Ik gooide onder andere aardbeien en frambozen door mijn yoghurtsmoothie, waardoor ‘ie een uitnodigend roze kleurtje kreeg. Wil je deze smoothie ook een keertje proeven? Lees dan verder voor het ‘recept’.
Smoothie ingredienten 2

Ingrediënten 

Voor twee smoothies 

250 ml halfvolle yoghurt
1 banaan
ongeveer 100 gram aardbeien
ongeveer 75 gram frambozen

Wat moet je doen:

Gooi alles in de blender en draai er een gladde smoothie van. Wil je je smoothie graag ietsje zoeter hebben? Voeg dan een beetje honing of wat suiker toe. Om de smoothies er extra gezellig uit te laten zien reeg ik wat frambozen aan houten stokjes. Super leuk voor bij het Paasontbijt toch?
Arla smoothie 3 Arla smoothie 5 Arla smoothie 2
Bloemen
Hopelijk heb je een beetje leuke inspiratie opgedaan bij het zien van mijn Paastafel. 😉 Weet jij al wat je bij het Paasontbijt wilt serveren?


Dit vind je denk ik ook leuk:

No Comments

Laat een berichtje achter