Persoonlijk

De vijf meest gelezen blogposts


Toch wel een beetje een bijzondere blogpost vandaag… Het is namelijk de tweehonderdste! Voor mijn gevoel heb ik nog lang niet al mijn ideetjes uitgewerkt. En bovendien krijg ik er nog steeds dagelijks nieuwe ideeën bij om over te bloggen. Maar toch heb ik dus al tweehonderd van mijn hersenspinsels uitgevoerd en gepubliceerd. Vind ik echt een leuke constatering. Ik ben eens in mijn statistieken gedoken om te kijken welke van deze tweehonderd blogposts tot op heden het meest gelezen zijn. Ook nieuwsgierig? Vandaag deel ik de top vijf van populairste artikelen.

1. Bastognetaart met een romige vulling en rood fruit

Bastogne taart 4
Deze taart staat met stip op één. En dat terwijl het eigenlijk een beetje een mislukking was, haha. Er wordt erg veel gegoogled op deze taart merk ik. Blijkbaar willen veel mensen weten of dit recept een aanrader is of niet. Tja, ik ga hem in ieder geval niet nogmaals maken.

2. Perzik-sinaasappel-kwarktaart

Bewerkt 3De op één na populairste blogpost is wederom een taartrecept. Mijn perzik-sinaasappel-kwarktaart blijkt ook in de smaak te vallen. 🙂 Dit recept was tevens de allereerste blogpost ooit die ik publiceerde, dus hij staat ook het langste online.

3. Enkellaarsjes van Bronx

schoenen-4
Op nummer drie staat een blogpost met een heel ander onderwerp. Dit keer schreef ik niet over taart, maar over enkellaarsjes van Bronx. De schoenenwinkel waar ik de laarsjes kocht deelde mijn blogpost op hun Facebookpagina en dat heeft me veel extra lezers opgeleverd die dag. Super leuk!

4. Gezond bananenbrood met appel

Bewerkt 4De blogpost over dit bananenbrood hoort ook in dit lijstje thuis. Deze blogpost was één van de eerste blogposts die ik ooit maakte, dat kun je ook wel zien aan de foto’s. Desondanks is het toch een populair artikel. Het recept maak ik nog steeds regelmatig. Sterker nog, ik heb een paar dagen geleden nog een bananenbrood gebakken. Blijft een aanrader dus.

5. Kaneelkoekjes in nieuwe trommel

kaneelkoekjes-5
Deze blogpost over kaneelkoekjes in een gave koektrommel van Kwantum blijkt ook in trek en staat op nummer vijf. Er wordt volgens mij heel veel gegoogled op de koektrommel, vandaar dat deze blogpost tot de populairste artikelen van mijn blog behoort.

Dit waren ze dan, de vijf meest gelezen blogposts tot op heden. Ik ben heel benieuwd hoe dit lijstje er over een tijdje uit ziet. Ik weet dat het artikel over mijn ananasplant ook veel gevonden wordt via Google, net als dit recept voor burrito’s. Wie weet staan deze artikelen over half jaar wel in de top vijf. Of juist hele andere. Ik ben heel benieuwd! 🙂

 

 


Dit vind je denk ik ook leuk:

No Comments

Laat een berichtje achter